B1 Media Zatvori

Najveća mreža digitalnih ekrana u RH

Zašto koristiti B1 MEDIJE

Više o nama

Korištenjem B1 medija Vaša oglasna poruka postaje zanimljivi sadržaj na mjestima gdje se Vaša CILJANA SKUPINA već nalazi po samoj prirodi prostora. Vaši potencijalni kupci su u mogućem dugotrajnom i učestalom kontaktu s oglasnom porukom, u blizini PRODAJNOG MJESTA.

Više o nama

4

države

35.000+

oglasnih površina

4m+

doseg ljudi

35.140

oglasnih površina u 4 države

Hrvatska (16.600)
Srbija (12.570)
Crna Gora (370)
Sjeverna Makedonija (650)

Tko su B1 PLAKATI

TKO_SU_B1

Tvrtka B1 PLAKATI osnovana je 1998.godine. U to vrijeme je na tržištu oglašavanja nedostajalo kvalitetnih i inovativnih komunikacijskih kanala, a oglašivači su tražili nove načine dopiranja do kupaca. Vođeni jasnom vizijom, osnivači tvrtke prepoznali su potrebe tržišta oglašavanja te otkrili načine kako novim kanalima komunikacije doprijeti do različitih ciljanih skupina.

Komunikacijski kanali koje smo od temelja razvili na mjestima gdje do tada nisu postojali su: domovi zdravlja, ljekarne, javni prijevoz, poslovni tornjevi, obrazovne ustanove, veterine i plaže. Iste godine kada je osnovana tvrtka B1 PLAKATI, uspješno smo u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini razvili pionirski projekt bigboard-a TOP MEDIA, koji je zbog naše koncentracije na indoor oglašavanje kasnije prodan Metropolis Mediji (vidi slike).

U godini 2019. došlo je do vlasničkog preslagivanja te su od 3 osnivača u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi ostali članovi Mislav Lizatović i Ante Bebić.

Zajedno s našim idejama rasla je i naša tvrtka tako da s ponosom ističemo da danas na tržištima Hrvatske, BIH, Srbije, Makedonije i Crne Gore stalno zapošljavamo 48 marketinških i prodajnih stručnjaka te 86 vanjskih suradnika koji nam obavljaju plakaterske i montažerske poslove. Ukupno u Hrvatskoj i regiji raspolažemo s preko 35.000 oglasnih površina.

Značajke B1 medija:
•    locirani su na mjestima gdje se ciljna skupina po prirodi prostora već nalazi
•    ne mogu se ugasiti poput TV-a i radija ili odložiti poput tiskovina
•    istovremeno su i sadržaj i reklama
•    uljepšavaju prostor i nisu agresivni
•    funkcionalni su (mediji na plažama: svlačionice, tornjevi za spasioce, info panoi…)
•    edukativnog su karaktera (obrazovne i zdravstvene ustanove, ljekarne)
•    iznimno su uočljivi i postižu visoku frekventnost u komunikaciji
•    utječu na kupce u posebnom psihološkom trenutku ( jutarnja svježina pri odlasku na posao ili školu, razmišljanje o kupnji u trenutku povratka kući, zdravstveni problemi, opuštanje na plaži…)

Za našu punoljetnost i uspjeh u proteklih 18  godina, najviše su zaslužni naši klijenti! Kontinuiranim korištenjem naših oglasnih kanala i inovacija te implementiranjem zajedničkih  znanja i iskustva, zajedno dolazimo do željenih rezultata i prodajnih uspjeha.  Hvala svima koji su prepoznali i osjetili efikasnost naših medija! Vjerujemo da ćemo još dugo uspješno surađivati i rasti zajedno!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
B1 Plakati - EU Projekt B1 Plakati - EU Projekt